Станете Търговски представител на Brezza Di Colori
Италиански декоративни бои и мазилки!

Какво е предимството да си дистрибутор на Brezza Di Colori?

  • Договорени дистрибуторски отстъпки на материалите и
    ексклузивни права за вашия регион.
  • Достъп до партньорската ни програма: система на работа,
    маркетинг, менторство.
  • Организиране на обучителни курсове и семинари за работа с
    материалите.
  • Изпращане на готовите материали до 24 часа от подаване на
    заявката.
  • Възможност за обучение от сертифицирани инструктори с над
    15 години опит.
  • Високи складови наличности.
  • Нови клиенти насочени от нас към Вас.
  • Лични консултации със специалисти в бранша с над 15г опит.
  • Сключване на договор с права и задължения.

Трендът – декоративни бои и мазилки от естествени материали

Добре дошли в света на варовите мазилки. Радваме се, че спечелихме вашето внимание! Скоро ще можете да разширите Вашия бизнес или да започнете нов с най-бързоразвиващия тренд във вътрешните ремонти, защото варовите мазилки дават на дома, не само стил, а и здраве. Вижте някои факти!

Все повече хора разбират, че красотата в дома може да бъде и здравословна. Варовите мазилки, не са нов продукт, но през последните години тяхното търсене значително се повиши. Оказва
се, че малко хора са допускали, че красивите интериорни решения могат да бъдат направени с вар! Вече малки разяснения бързо склоняват клиента да предпочета варовата декоративна мазилка.
Същевременно почти всеки дизайнер залага декоративните варови
мазилки, най-малко, като акцент.

Разработената от нас система на работа осигурява допълнителна лекота на майсторите при полагането им, спестявайки досадни процеси като грундиране ,шлайфане, боядисване!

Здравината, лесната поддръжка, здравословната среда, визуалното разнообразие , цената са само част от предимствата им пред стандартните шпакловки и бои!

Все повече хора правят модерни бани с микроцимент или ако трябва да обобщим. Продуктите на Brezza Di Colori имат огромен ръст в търсенето и респективно в прилагането им в съвремието. Нашият бизнес е свързан със каузата да създаваме красива и здравословна среда в жилища, офиси, хотели, магазини, детски градини и пр., чрез натурални мазилки от вар и глина. Една пазарна ниша с големи възможности, в която Брезза ди колори ООД цели да е на водеща позиция, благодарение на качествените професионални продукти и обучения на нашите нови партньори и съмишленици, както и на цялата ни отдадено.

КАК ДА СТАНЕТЕ НАШ ДИСТРИБУТОР?

Стъпка 1

Вие заявявате желание за представителство като оставите телефон за връзка!

Стъпка 2

Ние се свързваме с вас.

Стъпка 3

Организиране на работна среща с цел обсъждане на вашите желания и потребности, както и възможността за съвместна реализация и сътрудничество.

Въпроси и отговори

Да сте в сферата на строителния бранш! Собственици на магазини, складове и помещения , като допълнение на продуктовата гама и/или услугите.

Строители и инвеститори желаещи да предложат нещо повече на своите клиенти, същевременно оптимизирайки разходите и добавяйки стойност към имотите.

Собственици на фирми за комплексни „довършителни дейности“, желаещи да извършат красиви, качествени и дълготрайни ремонти /освежавания, откроявайки се от останалите конкуренти в бранша. Всеки с интерес към развитие, разбиране и желание да застане заедно с нас в подкрепа на каузата за здрава и красива жизнена среда – смисъл с бъдеще.

Меню