Започнете печеливш бизнес с малка инвестиция или разширете настоящия

Добре дошли в света на варовите мазилки. Радваме се, че спечелихме вашето внимание! Скоро ще можете да разширите Вашия бизнес или да започнете нов с най-бързоразвиващия тренд във вътрешните ремонти, защото варовите мазилки дават на дома, не само стил, а и здраве. Вижте някои факти!

Знаете ли, че по статистически данни, към днешна дата, застроената площ на територията на България е над 22 000 000 m2. За първото 6-месечие на 2019 година, Разрешение за ползване са получили 635 сгради, а за първото 3-месечие на 2019, общо за страната са издадени 871 разрешителни за строеж за 4481 жилища с РЗП 625 846 m2, както и 17 разрешителни за строеж за административни сгради с РЗП 30 743 m2 .

Ако искате да стартирате бизнес с малка инвестиция и да започнете да печелите от самото начало, продължете да четете, защото имаме отлично предложение за Вас. Бизнес модел, който стартирахме преди 5 години и който печели пазарни позиции с всяка следваща година.

ПРИЧИНАТА

Развитието на конвенционалните материали, урбанизация, масовото и скоростно производство на жилища, стремежът да се справим с енергийната криза и нуждата да топлоизолираме, водят до там, че на практика започваме да „запечатваме“ сградите. В следствие, силно нараства замърсяването в помещенията поради нарушеният естествен обмен на влажност и въздух и отделящите от повърхностите вредни частици.

Осъзнаването на реалността, че микроклиматът в помещенията е пряко свързан със здравето на обитателите ни кара да потърсим съвременно решение, обръщайки се назад, към традиционни техники и естествени материали, при които външната и вътрешна среда са в баланс.

Нашият бизнес е свързан със каузата да създаваме красива и здравословна среда в жилища, офиси, хотели, магазини, детски градини и пр., чрез натурални мазилки от вар и глина.  Една пазарна ниша с големи възможности, в която Брезза ди колори  ООД цели да е на водеща позиция, благодарение на качествените професионални продукти и обучения на нашите нови партньори и съмишленици, както и на цялата ни отдаденост.

Независимо от възрастта си, всички настоящи и бъдещи сгради, в даден момент ще се нуждаят от „довършителни дейности“ или реновиране и са потенциални клиенти, защото вече осъзнаваме важността да се погрижим добре за нашата „трета кожа“ – стените на помещенията, които обитаваме ежедневно (у дома и на работа), да им дадем възможност да са здрави, красиви и „дишащи“ , за да сме и ние такива.

Ако вече сме спечелили любопитството ви, не спирайте да четете, защото през 2018 година допълнихме продуктовата ни гама от натурални декоративни мазилки и с 2 вида варова шпакловка, благодарение на което, те са още по-достъпни, а нашите партньори моментално повишиха оборотите и печалбите си.

Може би вече нямате търпение да разберете каква е инвестицията, какво се изисква от вас и какво ще можете да печелите? Ще разберете съвсем скоро, но не прескачайте редове, а изчетете цялата страница, за да разберете наистина какво предлагаме.

СТАРТИРАЙТЕ ВАШ СОБСТВЕН БИЗНЕС С МИНИМАЛЕН РИСК, КАТО СЕ ВКЛЮЧИТЕ КЪМ ДОКАЗАНО РАБОТЕЩА БИЗНЕС СИСТЕМА.

Компанията ни измина дълъг път на развитие и усъвършенстване. Днес, от обратната връзка на нашите щастливи клиенти, знаем, че предлагаме най-добрите продукти. Същите хубави отзиви получаваме и от клиентите на нашите партньори.

Започваме да изнервяме конкуренцията, но това не променя факта, че се развиваме напред и нагоре, защото имаме кауза и даваме качество, професионални консултации, здраве, красота и отношение.

Каним ви да се присъедините към нас. Ще ви дадем ноу-хау и знания, професионално обучение, най – добрите системи за работа – основа за бързо разрастване на новата ви дейност и множество доволни клиенти. Единствено трябва да спазвате добрите практики, за да бъдете успешни.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕЙНОСТТА?

Изпълнението и предлагането на декоративни мазилки от вар и глина е иновативна дейност, свързана със поддръжка, превенция, обновяване и най-вече стилно, полезно и смислено завършване на най-големите сградни повърхности – вътрешни стени, тавани, фасади.

Разработване на индивидуални решения, както и решаване на казуси по отношение дадености и елементи в интериора.

Започвайки този бизнес с Брезза ди колори ООД:

* Усъвършенствате познанията си за натурални декоративни мазилки в интериора и екстериора.

*Получавате достъп до партньори и ментори.

* Имате възможност за определяне на собствено работно време.
* Финансова свобода и ежегоден ръст на приходите ви.
* Възможност за обучение от сертифицирани инструктори с над 15 години опит
* Опит, който да Ви направи конкурентоспособни на пазара.
* Нови клиенти насочени от нас към Вас.
* Лични консултации с хората застанали зад каузата за здрава и красива жилищна среда в България.

 ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ?

Дейността свързана с изпълнението и /или предлагането на натурални декоративни мазилки от вар и глина , е за предприемачи, желаещи сами да определят бъдещето си, с ясни цели и осъзнаващи, че за постигането им трябва да се работи упорито.

Това са:

  • Собственици на магазини в бранша, като допълнение на продуктовата гама и/или услугите
  • Майстори – апликатори, специализирани в изпълнение на услугата, които желаят да допълнят портфолиото си от услуги и продукти, да спестят време, да имат лекота на работа (без излишни операции, като шлайфане и боядисване) и да боравят с безвредни и за тях самите продукти.
  • Начинаещи майстори, с интерес и желание за развитие и конкурентоспособност в тази сфера
  • Строители и инвеститори желаещи да предложат нещо повече на своите клиенти, същевременно оптимизирайки разходите и добавяйки стойност към имотите.
  • Собственици на фирми за комплексни „довършителни дейности“, желаещи да извършат красиви, качествени и дълготрайни ремонти /освежавания, откроявайки се от останалите конкуренти в бранша.
  • Всеки с интерес към развитие, разбиране и желание да застане заедно с нас в подкрепа на каузата за здрава и красива жизнена среда – смисъл с бъдеще.
Меню