Възможности за архитекти и дизайнери! | Стотици възможности облечени в здраве!

Получете правото за среща с нас. Ще отделим 1 час от нашето време за да ви запознаем напълно безплатно с възможностите на нашия бизнес!

Варовите продукти имат редица преимущества, които хората не знаят! Вие сте професионалисти и искаме да ви запознаем детайлно с всички възможности, които предлагаме за съвместна работа, да споделим работещи практики от нашия опит!

Искаме предварително да се запознаем с вашата дейност за да си бъдем максимално полезни, когато ни посетите.

За целта попълнете този въпросник и ние ще се свържем с вас до 48 часа за да ви поканим на среща и да ви обърнем персонално внимание:

18 от над 100 ефекта при варовите мазилки

Здравина

null

Натуралните варови мазилки имат дълъг период на експлоатация с минимална и лесна поддръжка. Характеризират се с висока якост, функционалност, здравина, устойчивоста изтъркване, паропропускливост и водоустойчивост.

Конкурентност

null

Цената на варовите мазилки е съпоставима с общо познатите конвенционални практики (шпакловка и латекс). Добавяме стойност чрез оптимизация на технологичния процес: без излишни операции, време и материали.

Здравословно

null

За да е здравословен един дом, трябва да е способен да създава баланс и обмен на въздух и влажност, точно както нашите дробове.

Естетично

null

Натурална визия и хармонични цветове. Уникалността на изпълнението и стиловото многообразие, създават неповторимо усещане за уют и комфорт.

Най-често задавани въпроси за варовите мазилки

За по-пълна информация и/или за консултация с нас попълнете формата за получаване на правото на безплатна консултация
НАЙ-АКТУАЛНО ОТ БЛОГА
Меню