Сградата на DOT.Sofia до Женски пазар

Новата сграда на DOT.Sofia, разположена до Женския пазар в София, представлява уникален архитектурен проект, обединяващ различни функции и предоставящ пълноценно пространство за работа, живеене и почивка. Сградата спечели голямата награда на конкурса “Български архитектурни награди” 2023 и две награди от конкурса “Сград на годината” – Концептуален хотел на годината и Зелен хотел на годината.

Сградата включва стилно и модерно проектиран ресторант. Използваните мазилки добавят топлина и текстура към интериора, допринасяйки за уникалния визуален аспект на заведението. Съчетавайки комфорт и стил, жилищната част на сградата предлага модерни и функционални жилищни единици. Мазилките са внимателно избрани, за да подчертаят индивидуалния дизайн на всеки апартамент и да създадат уютна обстановка. Сградата предоставя и пространство за офиси, където бизнесът и креативността се срещат. Стилът на мазилките в офисните части е избран със съобразеност към професионализма и същевременно с комфорта на работната среда.

С удоволствие отбелязваме, че нашите мазилки са използвани в реализацията на този прекрасен архитектурен проект, придавайки на сградата уникален и изящен външен вид.

Този архитектурен ансамбъл съчетава функционалност, естетика и комфорт, предоставяйки на обитателите и посетителите си уникален и приятен опит в сърцето на София.

Галерия
Предишна публикация
Модерна индустриална визия: Варова мазилка, имитираща кофражен бетон
Следваща публикация
Мрамор с варова венецианска мазилка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.

Меню