Майстори за вашият ремонт

BrezzaDiColori е ваш надежден партньор в ремонта. Можем да ви помогнем не само като ви консултираме за необходимите материали и начините на полагане, но и да осигурим майстор, който да извърши професионалното изпълнение на всички бои и мазилки. Можете да изберете един от трите варианта, които предлагаме:

 • Индивидуално обучение – обучаваме и демонстрираме на ваш майстор (изпълнител) етапността на избрания от вас ефект. В работно време сме на линия за консултация при всякакви възникнали въпроси и казуси. Стараем се да оказваме максимална подкрепа и съдействие.
 • Доверен изпълнител – можем да ви свържем с доверен майстор – външен партньор на компанията, който да изпълни вашия проект.
 • Изпълнение от BrezzaDiColori  – можем да осигурим професионално изпълнение на всички свои декоративни мазилки и бои. Специалистите на компанията са с богат опит и умения, преминали редица специализирани обучителни курсове. При изпълнението на проекта, стриктно се спазва технологията на полагане и се използват единствено оригиналните материали на производителя. Така можем да гарантираме за високото качество и уникалната визия.

        Как работим:

  1. Посещение в наш шоурум – Желателно е първо да посетите нашият шоу-рум, където да видите реални мостри на мазилките и боите, за да направите информиран избор.  Ще ви дадем препоръки и насоки относно избора на материали, цветове и практичност на избраното от вас. Водим се по готов ваш проект или идея. Ако е необходимо може и да си поръчате изработването на индивидуална мостра/и.
  2. Консултация и оглед на място –  Целта е да се запознаем с реалната ситуация (квадратура, състояние на основите, необходима ли е допълнителна подготовка и каква точно, за да се направи това което желаете, какви са височините,  трябва ли скеле, чупки има ли и пр.). Огледа се прави с цел да сме максимално коректни при офертата.
  3. Изготвяне на оферта и  планиране на изпълнението. – Ще изготвим за вас индивидуална оферта за цялостното изпълнение със срокове, в които можем да го изпълним. Ако приемете офертата, то огледа ще Ви бъде приспаднат от сумата.
  4. Полагане на избраното покритие – Работата ще бъде извършена професионално от квалифицирани специалисти с богат опит.
  5. BrezzaDiColori ви дава гаранция както за качеството на изпълнение, така и за дълготрайността на вложените материали.

Вижте повече за нашите майстори:

Какво направиха нашите майстори
Меню