За нас

Брезза ди колори ООД е продуктова компания, предлагаща натурални, декоративни бои и мазилки от вар и глина. Насочени сме в довършителни работи, интериорен и екстериорен дизайн в строителния сектор. Продуктите ни са пряко свързани, както с естетичната визия, така и с качеството на микроклимата в обитаемата средата. В този смисъл, информирания и осъзнат избор за влагането на подобен род материали в дома, офиса, обществените сгради и пр., е решаващ за всеки човек. Наситен с позитиви, той е и отправната точка към реализирането на
здравословна, комфортна и красива среда, създаването на която е наша кауза.
Брезза ди колори ООД е официален представител за България на:
1. Stucco Italiano – италиански производител на премиум клас доказали се във времето, варови мазилки и бои за интериор, екстериор и баня.
2. Argilus – френски производител на глинени мазилки и бои, съчетаващ отлично традициите с иновативното и в резултат осъществяващ еволюция в еко строителството.

Метод на работа:

1. Избор

Заповядайте в нашия шоурум на бул. Черни връх 189Г, където да разгледате множество мостри, да изберете ефекти, да харесате цветове, да получите индивидуална консултация и подробна информация.
1.1. Ако искате да разбере как мазилка, която сте харесали ще изглежда реално във вашия имот, може да ви изготвим индивидуална, преносима мостра.
1.2. Освен богатият избор налични цветове, специално вас можем да разработим и вашият любим – индивидуален цвят.

2. Изпълнение

2.1. Ако имате нужда от човек или екип, който да реализира избраните от вас мазилки, то можем да ви съдействаме, като ви насочим към доверени майстори, работещи от години с нашите материали, с редица приети обекти и доволни клиенти.
2.2. Ако вече имате майстор, или искате да се справите сами, то ние ще ви съдействаме изцяло, като обясним и покажем при необходимост как да се направи това което сте избрали.
2.3. За корпоративни клиенти и по-големи обекти, можем да предложим договор и изпълнение от професионален фирмен екип. В този случай е необходимо:
а) Да направим оглед на самия обект, за да се запознаем с конкретната ситуация и да изготвим протокол с:
* предписания и препоръки за подготовка на основите, (необходими ли са или не) според избраните мазилки;
* наличие или не на по-специфични детайли, особености на обекта;
* прогнозен обем на работа – замерване на точна квадратура;
* други важни данни за обекта, касаещи пряко изпълнението на декоративните мазилки
б) Изготвяне на конкретна оферта за стойността на изпълнението и материалите базирана на данните от протокола. Плануване съобразено с натовареността на графика ни и необходимото технологично време на изпълнение на конкретния обем.

Нашият екип

Николай Русанов

Управител
n.rusanov@brezzadicolori.com

Камен Петров

Корпоративни клиенти
k.petrov@brezzadicolori.com

Владислав Влашев

Технически експерт
v.vlashev@brezzadicolori.com

Даниела Василева

Офис мениджър
d.vasileva@brezzadicolori.com

Илия Русанов

Офис мениджър – логистика
i.rusanov@brezzadicolori.com

Пламен Илиев

Мениджър склад
office@brezzadicolori.com

Нашите партньори

Меню