Кои сме ние
Ние сме продуктово – инженерингова компания, която има за цел да улесни и подкрепи Клиента при взимане на най-оптималните за него интериорни, екстериорни и продуктови решения.
За нас са важни целите и потребностите на Клиента на всеки етап от реализацията на неговия проект. Ето защо предлагаме голям избор от решения, благодарение на които Клиентът завършва своя проект навреме и получава сигурност на инвестицията си.

Нашата цел
Да бъдем иновативни и да предоставяме лесни за изпълнение решения, чрез нашите продукти и услуги с увереност в клиентите, че са направили най-добрият избор.

Нашата мисия е с личен пример, грижа към природата и отговорност към бъдещето, да повишим нивото на осъзнатост и да изградим нова култура в строителството, създавайки красива, екологична и здравословна среда на обитаване, в която хората се чувстват комфортно, отглеждат децата си спокойно, разгръщат потенциала си, щастливи и удовлетворени са и се гордеят с дома и избора си.

Постигаме това, обхващайки трите ключови звена – Доставчик на качествени материали, Дизайнер/Архитект и Изпълнител. Така предпазваме Клиента от грешки – излишни разходи за материали, повтаряне на елементи и процеси, загуба на ценно време и нежелан краен резултат.
Чрез формулата ни на работа можем да гарантираме, че инвеститора влага своите средства сигурно и получава точна реализация на намеренията и желанията си.

Отборната работа е фундаментална за нашия екип. Взаимното допълване е в основата на успешния завършек на всеки проект. Ние ценим таланта, индивидуалността и способностите на всеки поотделно, но знаем, че впрегнати заедно дарбите дават още по-добри резултати.
Имаме амбицията да сме сред най-добрите в дейността си. Работим с перфекционизъм, любов към детайла, стремеж и желание да предоставим на Клиента възможно най-добрия продукт и обслужване.

Това са не само думи, това е материализираща се с времето наша мечта, която осмисля дните ни и носи удовлетвореност на клиентите ни!

Нашият екип

Даниела

Офис мениджър

Николай

Владислав

Камен

ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ

Станете наш партньор

Меню