LIBERTY ARENA е декоративно покритие за повърхности в интериора с пясъчен ефект и преливащи металикови отблясъци, играещи си със светлината.

Предлага се във вариант Silver (сребро) и Gold (злато), като и двата могат да бъдат допълнително оцветявани с пигменти на водна основа. „Среброто” е в естествен бял цвят, който смесен с черен пигмент, му придава ефект в различни нюанси сребристо в сиво черната гама. „Златото” е в естествен жълт цвят, чието пигментиране позволява постигането на различни цветове даващи поразително, емоционално въздействие, като зелено (смесването му със син пигмент) или портокал (смесването му с червен) цвят.

Готов е за употреба акрилен продукт със съдържание на кварцов пясък и ефект – металик. Liberty Arena е много интересно и подходящо решение за декориране на рамки или акцентиране върху стените.

ПОЛАГАНЕ

Материалът е готов за употреба, но в зависимост от нуждите може да се разрежда с вода.

Нанася се с четка, в желаните посоки, в 1 или 2 слоя. Първи слой се нанася върху цялата площ, изчаква се да изсъхне за около 60 минути, и след това се нанася втори слой.

Преди полагането:

Защита на работната площ: Уязвимите места, като цокли, детайли около прозорците и вратите и други, е необходимо да са добре защитени с хартиено тиксо и защитни материали.

  1. LIBERTY ARENA Gold

LIBERTY ARENA Gold – „Златото” е в естествен жълт цвят, чието пигментиране позволява постигането на различни цветове, даващи поразително, емоционално въздействие, като зелено (смесването му със син пигмент) или портокал (смесването му с червен цвят).

  1. LIBERTY ARENA Silver

LIBERTY ARENA Silver – „Среброто” е в естествен бял цвят, който може допълнително да се тонира в почти всеки цвят. Черният пигмент например, му придава ефект в различни нюанси сребристо в сиво черната гама.

Начин на полагане:

  1. Върху здрава повърхност нанесете слой дишаща боя в желания цвят.
  2. Изчакайте 3-4 часа и нанесете 1 слой LIBERTY ARENA с четка.
  3. Изчакайте 10 минути и загладете леко с четка върху цялата повърхност за постигане на крайния декоративен ефект.

Забележка: LIBERTY ARENA може да се нанася в 1 или 2 слоя с четка, в желаните посоки. Първи слой се нанася върху цялата площ, изчаква се да изсъхне за около 60 минути и след това се нанася втори слой.

Разходна норма: варира между 3 м2/л с не разреден материал, до 10м2/л с разреден материал

Опаковка: 1л и 5л

Меню