Доставка

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Еконт до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

При поръчка с тегло над 25 кг. доставката се осъществява до вход на сграда.

Цена на доставка

Цената на доставка е според тарифата на Еконт. Точна информация за цената на доставката на Вашата пратка може да получите при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 3 до 5 работни дни. /не важи при натоварени кампании/

Възможни са изключения при специални поръчки и недостатъчна наличност на заявените продукти, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 5 работни дни, като клиентът се уведомява чрез изпращане на съобщение до посочения електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай че цената за поръчаната стока е платена, Ползвателят може да избира между отказ от поръчката и възстановяване на сумите или избор на продукти за осъществяване на заместваща поръчка, като условията за доставка се уговарят допълнително.

Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график.

Ако куриерът не ви намери на адрес и не може да се свърже с Вас, пратката ще бъде върната в офис на куриера до поискване. Поръчките до офис на Еконт (или върнати до поискване в офис на куриера) трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател без да дължите разноски за това и без да имате право на обезщетение.

Вашата поръчка ще бъде опакована, заедно с придружаващите я документи – договор за продажба в стандартно съдържание, което съставлява и потвърждение за направените заявки. Когато куриерът Ви я достави, можете да я проверите, за да се убедите, че всичко е наред.

Меню