Връщане и замяна

Пазарувайте спокойно и уверено в Brezzadicolori.com. Имате 14 дни период за връщане и замяна. Ако прецените – можете да ни го върнете или да го замените с друг.

След като получим стоката и се убедим, че е в търговски вид ще Ви заменим продукта или ще Ви преведем парите по банкова сметка, в зависимост от Вашето желание.

Как да върна продукт?

В рамките на 14 дни след покупката можете да върнете закупения продукт или да го замените с друг.

1. Ако сте направили поръчка, можете да заявите връщане като ни се обaдите по телефона или да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт (www.brezzadicolori.com). Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа.
2. Потвърждение на заявката Ви за връщане ще бъде изпратено и на електронната Ви поща.
3. Очакваме да ни изпратите  обратно стоките на адрес: гр. София, бул. „Черни връх“ № 189 Г, магазин 5, не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за желанието си за връщане или замяна. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок. Транспортните разходи за връщане са за Ваша сметка.

4. След като се уверим, че продуктът е в търговски вид, получавате парите си по банков път или поръчания нов продукт.

 

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка.

Всички прилежащи към тях продукти и аксесоари трябва да са налице.

Връщане или замяна на продукти, които са специално оцветени за Вас, не е въможно.

Меню