Очаквайте скоро 🙂

Перлен Пясък – декоративно покритие с лъскав, перлен ефект. За вътрешно и външно приложение.

Приложение: Използва се за финишно покритие на стени, тавани, фасади, колони сперлен ефект в закрити помещения или външно. Позволява голямо разнообразие от решения за постигане на цветови и структурни ефекти.

Перленият ефект на покритието може да бъде в различни цветове и нюанси. Перлен Пясък се изработва в над 15 различни цвята, в това число злато, мед, черен, бял, зелен, син, кафяв, вишна. При желание на клиента има възможност за изработване на цвят по поръчка.

Начин на работа:

  1. Предварително подготвената здрава основа се грундира с FORTUNA Грунд за бои и мазилки.
  2. В зависимост от желаният цвят за основно, определящо цвета покритие се полага FORTUNA Перла акрилат, FORTUNA Цветен латекс или цвят от каталозите на FORTUNA Тinting system.

FORTUNA Перлен пясък се нанася като последно покритие с четка, метална маламашка или друг подходящо избран инструмент. При необходимост, прецизно се изравнява с пластична пластмасова шпакла.

РАЗБЪРКАЙ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!

Покривна способност:

  • за Перлен Пясък Р130 – 350-400г/м2
  • за Перлен Пясък Р300 – 650-700г/м2
  • за Перлен Пясък Р800 – 1,2-1,5 кг/ м2

Покритието е безвредно  за  човека и околната среда.

Съдържание: водна полимерна  дисперсия, специални пигменти, етералкохол, гликол, подходящи мраморни пълнители и други специфични добавки.

Срок на годност: 18 месеца от датата на производство.

Съхранение: съхранява се в плътно затворени пластмасови опаковки в  закрити и сухи помещения при температура от 5 до 30 градуса по Целзий без достъп на пряка слънчева светлина.

Сведение за транспортиране: Не изисква АДР.

Да се пази от замръзване при съхранение и транспорт!

Мерки за безопасност: S13 – Да се съхранява далеч от напитки и храни за хора и животни ; S24/25 – Не допускайте да попадне в очите и върху кожата ; S28 – След контакт с кожата , тя веднага да се измие обилно с вода и сапун; S51 – Използвайте само при добре вентилирани помещения.

Наредба за намаляване емисиите на ЛОС:

Максимално съдържание на ЛОС за този продукт (кат.:А/л) е 100g/l

Очаквайте скоро 🙂